SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

AK PARTİ İL BAŞKANI ZEKİ TOSUN 29 EKİM’İ KUTLADI

AK PARTİ İL BAŞKANI ZEKİ TOSUN 29 EKİM’İ KUTLADI
Bu haber 28 Ekim 2021 - 17:10 'de eklendi ve 102 views kez görüntülendi.

Cumhuriyetin Kuruluşunun 98. Yıl dönümü nedeniyle kutlama mesajı yayınlayan AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Cumhuriyetin geleceğin en büyük güvencesi olduğunu söyledi.

Tosun açıklamasında şu görüşlere yer verdi; “Cumhuriyet Bayramımızı, Cumhuriyetimizin 98. kuruluş yıl dönümünde, aydınlık bir geleceğe ilham verecek şekilde milletçe büyük bir gurur ile kutluyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ’en büyük eserim’ dediği Cumhuriyet, hiç şüphesiz, geleceğimiz adına en büyük güvencemizdir.

Bu milletin canı pahasına, büyük fedakârlıklarla kurduğu Cumhuriyeti sonsuza dek yaşatmak hepimizin en önemli sorumluluğudur. Çünkü Cumhuriyet Türkiye’nin bölünmez bütünlüğünün teminatı, birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğimizde olmaz denileni başardığımızın kanıtıdır.

Bu ülkenin evlatları Türkiye’nin gelişmesi, büyümesi ve dünyada söz sahibi bir ülke olması için en üstün vatanseverlik duygularıyla hareket ederek Ülkemizi 15 Temmuz’da Fetö Terör örgütü darbecilerine teslim etmemişlerdir. Milletimizle ne kadar gurur duysak azdır. 

AK Parti olarak bu milli şuur çizgisinde, hedeflerimizden biri olan 2023 hedefi ile Cumhuriyetimizin 100.yılına Hep Birlikte Yeni Türkiye’nin inşasını tamamlayarak gireceğiz.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Cumhuriyetin kurulmasında ve yaşatılmasında mücadele eden; şehit olan bütün vatan evlatlarını saygı ve rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor; kıymetli Zonguldak halkının Cumhuriyet Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER