SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ZONGULDAK’TA CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU

ZONGULDAK’TA CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU
Bu haber 28 Ekim 2021 - 17:21 'de eklendi ve 204 views kez görüntülendi.

Zonguldak’ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu gerçekleştirildi.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, CHP Zonguldak milletvekilleri Ünal Demirtaş, Deniz Yavuzyılmaz, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı, Baro Başkanı Türker Kapkaç, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Cezmi Yalınkılıç İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu, Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürü Veli Köktürk, Sanayi ve Ticaret il Müdürü Yaşar Karaman, Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, Şehit Aileleri Derneği Şube Başkanı Mustafa Yorulmaz, Muharip Gaziler Derneği Başkanı               Necmettin Çantaş, Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı muharrem Coşkun, AK Parti il Başkanı Zeki Tosun, CHP il Başkanı Murat Pulat, MHP il Başkanı Varol Demirköse, İYİ Parti il Başkanı Yavuz Erkmen’in yanı sıra daire müdürleri, sivil toplum örgüt temsilcileri ile öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Zonguldak valisi Mustafa Tutulmaz ve Belediye Başkanı Ömer Selim Alan tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunumunun ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımız okundu.

Daha sonra öğrenciler tarafından hazırlanan resim sergisi gezildi.    

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER