SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

DAVUTOĞLU’NUN ZONGULDAK PROGRAMI ERTELENDİ

DAVUTOĞLU’NUN ZONGULDAK PROGRAMI ERTELENDİ
Bu haber 01 Kasım 2021 - 12:44 'de eklendi ve 127 views kez görüntülendi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun Zonguldak programı bir kez daha ertelendi.

Gelecek Partisi İl Başkanı Mustafa Kutayer, Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun Zonguldak’a yapacağı ziyaretin ileri bir tarihe ertelendiğini belirterek,  “Bilindiği üzere Genel Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu 5-6 Kasım’da ilimize ve ilçelerimize ziyarette bulunacaktı. 15 gün önce geçirmiş olduğu asansör kazasında boynu incinmişti. Yaptığımız istişareler sonucu genel başkanımız Zonguldak ziyaretini kısa bir süre ertelenmiştir. Bu konuda çok üzgün olduğunu ve ilk geleceği yer Zonguldak olacağını söylemiştir. Bir an önce sağlığına kavuşmasını dileriz.” dedi.

Öte yandan, Davutoğlu video yayınlayarak, Zonguldak ziyaretinin ertelenmesinden üzüntü duyduğunu, sağlığına kavuştuğunda ilk olarak Zonguldak’a geleceğini açıkladı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER