SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ZONGULDAK EMNİYET MÜDÜRÜ AKTAŞ ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ

ZONGULDAK EMNİYET MÜDÜRÜ AKTAŞ ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ
Bu haber 02 Kasım 2021 - 16:54 'de eklendi ve 95 views kez görüntülendi.

Zonguldak İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Dernek Başkanı Mustafa Yorulmaz ve dernek yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet etti.

İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş ziyareti değerlendirerek, “İl Emniyet Müdürlüğü olarak Şehit Aileleri Derneğine hem iade-i ziyaret yapmak, hem de şehitlerimizin yakınlarının camiası olan derneğimizin başkanı ile bir arada bulunuyoruz” diyerek şunları ifade etti.

“Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak şehitlik ve gazilik müessesesinin kılcal damarlarına kadar hissetmek gerekir. Bu vatan toprakları 1071 yılında bize yurt oldu o gündür bugündür bedeli ağır olan kanla sulanmış topraklara kıyamete kadar Al Bayrağımızı dalgalandırmak Ay yıldızlı bayrağımızı, askerlerimiz, polislerimiz, jandarmamız ve korucularımız ile canla başla bu topraklara göz dikmiş hainlere düşmanlara can siper olarak mücadele etmek boynumuzun borcudur. Şehit ailelerimizin derneğini ziyaret ederek hal hatır sormak varsa ihtiyaçlarını giderebilmek adına çözüm üretebilmek adına istişaresini yapmak için buradayız. Ben teşkilatım adına başkanıma saygılar sunuyorum.” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER