SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

BAKAN BİLGİN VALİ TUTULMAZ‘I ZİYARET ETTİ

BAKAN BİLGİN VALİ TUTULMAZ‘I ZİYARET ETTİ
Bu haber 09 Kasım 2021 - 17:58 'de eklendi ve 94 views kez görüntülendi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere dün Zonguldak’a geldi.

Beraberinde Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay ile birlikte Zonguldak’a gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ilk olarak Mustafa Tutulmaz’ı ziyaret etti.

Valilik binası girişinde; Vali Mustafa Tutulmaz, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, AK Parti il Başkanı Zeki Tosun, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ile birlikte kamu kurum ve kuruluş temsilcileri tarafından karşılandı.

Valilik anı defterini imzalayan Bakan Vedat Bilgin daha sonra Vali Mustafa Tutulmaz’ı makamında ziyaret etti. Vali Tutulmaz ise günün anısına Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’e madenci feneri hediye etti.

Basına kapalı gerçekleştirilen görüşmede, Vali Mustafa Tutulmaz, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’e Zonguldak ile ilgili bilgi verdiği öğrenildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER