SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

PULAT: SEVGİ, SAYGI, MİNNET VE ÖZLEMLE ANIYORUM

PULAT: SEVGİ, SAYGI, MİNNET VE ÖZLEMLE ANIYORUM
Bu haber 09 Kasım 2021 - 18:06 'de eklendi ve 168 views kez görüntülendi.

CHP il Başkanı Murat Pulat, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 83’ncü yılı dolayısı ile yazılı basın açıklaması yaptı.

“Yıkılmış bir imparatorluğun enkazı üzerinde, emperyalizme karşı, verdiği bağımsızlık mücadelesiyle, içinde bulunduğu çağın, en çağdaş ve bağımsız devletini kurarak, bizlere emanet etmiş, bir dahi, büyük devrimci Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 83. yılında sevgi, saygı, minnet ve özlemle anıyorum.” diyen Pulat açıklamasında şu ifadelere yer verdi.

“21. Yüzyılda hala fikirleri ve yaptıklarıyla yaşayan neredeyse tek liderdir.

Çağının yöneticilerinin çoğu tarih sahnesinden silinmiştir.

Önderi olduğu kuruluş ve kurtuluş sürecinin onurlu öyküsünün ardından gelen aydınlanma devrimi ve uluslaşma süreci ile barışı tesis ederek, dünyada insanlığa evrensel bir reçete olmuştur.

Tarihe adını altın harflerle kazımış büyük devrimci, akıl almaz bir mucizenin mimarı Atatürk, Türk milletine büyük bir armağandır.

Atatürk’ün kurucusu olduğu CHP, din ve etnik ayrım temellerine dayanmayan, çağdaş, demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olan Cumhuriyetimizi sonsuza değin korumaya ve yaşatmaya kararlıdır.

10 Kasım’lar Atatürk’ün ölümsüzlüğünü karşılamaktır.

Cumhuriyet ve Atatürk sevdalısı yüzbinlerce yurttaşımız Anıtkabir’e koşarken, milyonlarca insanımızın yüreği Atatürk’e olan minnet, özlem ve sevgiyle atacaktır.

Sonsuzluğa yürüyüşünün 83. yıldönümünde Atatürk’ün aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyorum.” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER