SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ATATÜRK’Ü SAYGI VE MİNNETLE ANDIK

ATATÜRK’Ü SAYGI VE MİNNETLE ANDIK
Bu haber 10 Kasım 2021 - 14:38 'de eklendi ve 105 views kez görüntülendi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 83’ncü yılında Türkiye genelinde ve Zonguldak‘ta saygı, sevgi ve minnetle anıldı.

10 Kasım Atatürk’ü Anma günü dolayısı ile Zonguldak Valiliği binası önünde tören düzenlendi.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ın yanı sıra kamu kurum ve kuruluşlar ile siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarının çelenginin sunulmasının ardından saatler 09.05’i gösterdiğinde çalan sirenlerle birlikte Zonguldak’ta da hayat 2 dakikalığına durdu.

Valilik binası önünde düzenlenen törene;  Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı, Zonguldak Baro Başkanı Türker Kapkaç, siyasi partilerin il ve ilçe başkanları, daire müdürleri, sivil toplum örgüt temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.

ATATÜRK RESİMLERİ SERGİSİ AÇILDI

10 Kasım Atatürk’ü Anma etkinlikleri kapsamında, Devlet Güzel Sanatlar Galerisi’nde ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü sergi salonunda hazırlanan “Atatürk Resimleri” sergisi açıldı.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı, Zonguldak Baro Başkanı Türker Kapkaç ile STK temsilcileri, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, siyasi parti temsilcileri “Atatürk Resimleri” sergisini gezdiler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER