SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ARAÇ SÜRÜCÜLERİ UYARILDI!

ARAÇ SÜRÜCÜLERİ UYARILDI!
Bu haber 12 Kasım 2021 - 16:49 'de eklendi ve 110 views kez görüntülendi.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, trafik güvenliğine dair İçişleri Bakanlığı’nca #BiHareketineBakarHayat mottosu ile başlatılan kampanya kapsamında, tüm il ve ilçelerde 12Kasım 2021 Cuma günü eş zamanlı olarak yapılan “emniyet kemeri uygulaması”na katıldı.

Zonguldak İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş İl Jandarma Komutanı Kd.Alb. Cezmi Yalınkılıç’ında katıldığı, kamuoyu farkındalığını arttırmayı hedefleyen uygulamada, Vali Mustafa Tutulmaz, vatandaşlara emniyet kemerinin önemine dair bilgilendirme yaptı.

VALİ TUTULMAZ: VATANDAŞLARIMIZIN KURALLARA UYMASI GİBİ MUTLAKA EMNİYET KEMERİ TAKMALARINI İSTİYORUZ”

Vali Tutulmaz kampanya ile ilgili yaptığı açıklamada; “İçişleri Bakanlığınca #BiHareketineBakarHayat moddosu ana teması ile başlatılan kampanya kapsamında bugün 81 ilde ve ilçelerde aynı anda bu uygulama yapıldı. Biz vatandaşlarımızın trafik kazalarında vefat etmelerini ve yaralanmalarını istemiyoruz. Bu nedenle sürücülerimize emniyet kemerinin önemini ve değerini bir kez daha anlatarak altını kalın çizgilerle çizdik. Vatandaşlarımızın kurallara uyması gibi mutlaka emniyet kemeri takmalarını istiyoruz” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER