SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

AK PARTİ TEŞKİLATLARI EĞİTİM KAMPINA GİRİYOR

AK PARTİ TEŞKİLATLARI EĞİTİM KAMPINA GİRİYOR
Bu haber 19 Kasım 2021 - 14:15 'de eklendi ve 436 views kez görüntülendi.

AK Parti AR-GE ve Eğitim Birim Başkanlığı tarafından düzenlenen Teşkilat içi Eğitim programı hafta sonu Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü toplantı salonunda yapılacak.

Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Birim Başkanlığı Koordinatörü Veli Tolu’nun katılımıyla Cumartesi ve Pazar Günü olmak üzere iki gün sürecek eğitim programına ; Murat Yılmaz, Haluk İpek, Hayati İnanç, Recep Uncuoğlu, Zakir Avşar, Abdurrahman Uzun, Yusuf Alabarda, Cihangir İşbilir, Mücahit Yanılmaz, Muhammet Alpkent eğitimci olarak katılarak, Etkili İletişim, Reformcu AK Belediyecilik, Dünyanın Yeni Yıldızı: Türkiye, Savunma Sanayi- Teknoloji Ulaştırma, Eğitim Sağlık Sosyal Politikalar, AK Parti Demokrasi Yolculuğu ve Lider, AK Değerler, Teşkilatın El Kitabı, Siyasal İletişim ve Yeni Medya, Motivasyon konularında eğitim verecek.

Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun hafta sonu iki gün sürecek olan eğitim programının Ar-Ge ve Eğitim Birim Başkanlığı tarafından 81 ilde Mustafa Şen başkanlığında düzenlendiğini belirterek, Programa AK Parti İl, İlçe, Kadın ve Gençlik Kolları Ana Kademe teşkilat yöneticilerinin katılacağını söyledi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER