SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ÇÖZÜM BEKLENİYOR!

ÇÖZÜM BEKLENİYOR!
Bu haber 23 Kasım 2021 - 17:15 'de eklendi ve 478 views kez görüntülendi.

Zonguldak Oto Galericileri Derneği Başkanı Mustafa Özcan, Oto Galericileri Sitesi sorununun biran evvel çözülme kavuşması gerektiğini ifade etti.

Zonguldak Oto Galericileri ile sorunlarının tüm yetkililerin haberi olduğunu söyleyen Mustafa Özcan, “Valimizden, belediye başkanımızdan, yetkili organlarımızdan Oto Galericileri Sitesi konusunu biran önce çözüme kavuşturmalarını talep ediyoruz” diyerek sorunlarının çözüme kavuşmasını istedi.

Zonguldak Oto Galericileri Derneği Başkanı Mustafa Özcan,  konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada;

“YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMALARIMIZI DAHA ÖNCE YETKİLİLERE İLETMİŞTİK”

“Türkiye’de en garip vilayet Zonguldak. Oto galericilerin yer sorunu ile ilgili İçişleri Bakanlığımızın 2003 yılında yayımladığı bir genelgesi var ama buna Türkiye’de uymayan tek vilayet neredeyse Zonguldak kaldı. Bu konuyla ilgili Zonguldak’ta yaptığımız çalışmalarımızı daha önce yetkililere iletmiştik. Konudan yetkili mercilerin hepsinin haberi var. İsteriz ki; Zonguldak’ta Oto Galericileri Sitesi olsun ve vatandaş gönül rahatlığıyla aradığı her aracı orada bulabilsin. Oto Galericileri olarak vatandaş geldiği zaman istediği aracı hemen orada görsün, alabilsin, satışını yapsın, banka işleri varsa orada yapsın, sigortasını orada yapsın istiyoruz.” diyerek, “Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.

“OTO GALERİCİLERİ SİTESİ’NİN YAPILMASI ELZEMDİR”

Sorunlarının çözüme kavuşacağına inandıklarını söyleyen Özcan; “Bildiğimiz kadarıyla belediye başkanımızın bu konuda bir düşünceleri var ve bizler başkanımızın Oto Galericileri Sitesi sorununu çözeceğine inanıyoruz. Arazi konusunda Milli Emlak’ta, Türkiye Taşkömürü Kurumu’nun bazı yerlerinde Belediye Başkanımızın girişimlerde bulunduğunu duyuyoruz. Başkanımız ara sıra bizlerle bu konuyu paylaşıyor. Ama şu ana kadar elimizde müspet bir şey yok. Zonguldak’ın trafik sorununun çözülmesiyle ilgilide Oto Galericileri Sitesi’nin yapılması elzemdir. Valimizden, Belediye başkanımızdan, yetkili organlarımızdan Oto Galericileri Sitesi konusunu biran önce çözüme kavuşturmalarını temenni ediyoruz. Yer sorunumuz çözülürse eğer Türkiye’nin 81 vilayetinden Zonguldak’a para akışı olacaktır. Zonguldak il genelinde bulunup araç almak isteyen vatandaşlarımız dışarı çıkmadan istediği aracı burada bulacaktır.

“BİRÇOK ESNAFTA BU DURUMDAN FAYDALANACAKTIR”

Bizim işyerlerimizde sergilediğimiz araçlara Türkiye’nin dört bir tarafından talep geliyor. Şayet Oto Galericiler Sitesi yapılırsa işlerimiz daha da artacaktır. Bizimle birlikte taksici, lokantacı, otelci, otobüs işletmeleri gibi birçok esnafta bu durumdan faydalanacaktır.” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER