SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

DEMİRCİOĞLU VE ÇÜTELİ AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

DEMİRCİOĞLU VE ÇÜTELİ AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
Bu haber 23 Kasım 2021 - 17:17 'de eklendi ve 150 views kez görüntülendi.

Zonguldak’ın tanınmış ailelerinden Hülya-Gündüz Demircioğlu’nun kızları Elif ile Emine-Abdurrahim Çüteli’nin oğulları, Ak Partili Belediye Meclis üyesi Gökhan Çüteli’nin kardeşi Hakan dünya evine girdi.

Pazar günü Dedeman Otel’de Elif Demircioğlu ve Hakan Çüteli’nin nikahlarını Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan kıydı.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan’ın kıydığı nikahın şahitliklerini, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerem Ayçiçek, MHP Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erbay, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan yardımcısı Adnan Ertem’in danışmanı Güray Topal ile yakınları yaptı.

Nikah kıyılmasının ardından evlilik cüzdanı Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan tarafından gelin Elif Demircioğlu’na verilirken, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek de genç çifte Kur’an-ı Kerim hediye etti.

Dedeman otelde kıyılan nikah törenine, genç çiftin aileleri ve yakınları ile, AK Partili meclis üyeleri ile çok sayıda misafir katıldı.

HÜRDÜŞÜN Gazetesi olarak Elif Demircioğlu ve Hakan Çüteli’ye ömür boyu mutluluklar dilerken, Demircioğlu ve Çüteli ailelerini kutluyoruz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER