SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ELMAS’IN ÇIKIŞ MAÇI!

ELMAS’IN ÇIKIŞ MAÇI!
Bu haber 23 Kasım 2021 - 17:04 'de eklendi ve 334 views kez görüntülendi.

TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor’da 7’nci haftadan sonra düşüş var.

Ligin ilk 3 haftasında aldığı yenilgilerin ardından puan cetvelinin altına doğru düşüş yaşayan Kırmızı-Lacivertli ekip, Teknik Direktör Şenol Demir’in Teknik Direktörlüğü getirilişi ile birlikte çıkış yakalamış, Kırşehir Belediye maçı ile başlayan galibiyet serisi sırasıyla Nazilli, Ankara Demir, Eskişehir ve TECO Karacabey maçlarında alınan galibiyetlerle topladığı 13 puanla 6’ncı sıraya yükselmiş ve birden şampiyonluk şarkılarının söylenmesine vesile olmuştu.

7’NCİ HAFTADAN SONRA GERİLEDİ

Kırmızı-Lacivertli ekip üst üste 4 maçı kazanıp, bir maçtan da bir puan alması ile 13 puanla üst sıralara yerleşmiş, ligin 9’ncu haftasında Karaelmas Kemal Köksal Stadında karşılaştığı Şanlı Urfaspor maçında aldığı 4-2’lik ağır yenilginin ardından bir türlü toparlanamadı ve sırasıyla Kırklareli deplasmanında 2-1 yenildi, yine Kemal Köksal Stadında Pazarspor’a 3-0 yenilmişti.

Üst üste aldığı 3 yenilginin moral bozukluğu ile çıktığı AMED Sportif Faaliyetler deplasmanında rakibi ile 0-0 berabere kalan Zonguldak Kömürspor 13 ve 14. Haftalar maç yapmadı.

Zonguldak Kömürspor’un bir hafta Bay, ikinci hafta da Kastamonuspor’un bu sene maç yapmaması ile 2 haftayı hem maç yapmadan, hem de puan almadan geçirmesi, rakiplerinin de aldığı puanlarla son hafta puan cetvelinin 16’ncı sırasına gerileyerek tehlikeli bölgeye doğru iniş yapmıştı.

ACİL PUANA İHTİYAÇ VAR

Son haftalarda aldığı yenilgiler ve son 2 haftayı da maç yapmadan tamamlayan Kırmızı-Lacivertli ekipte tehlike çanları çalmaya başladı.

Son 2 haftayı maç yapmadan tamamlayan Kırmızı-Lacivertliler rakiplerinin de puan alması ile tehlikenin tam ortasında dururken, bu hafta sonu karşılaşacağı Buca 1928 takımı ile İzmir’de karşı karşıya gelecek.

Bu hafta zor bir deplasmana çıkacak olan Zonguldak Kömürspor, güçlü rakibi karşısında puan alması halinde tehlikeli bölgeden bir iki basamak daha yukarı çıkması beklenirken, şayet alınacak bir yenilgi ile tehlikeli bölgeye daha da yaklaşacak.

BUCA GÜÇLÜ BİR RAKİP!

Geçtiğimiz haftayı Kastamonspor’un maç yapmaması ile haftayı dinlenerek geçiren Buca 1928 takımı 19 puanla 6’ncı sırada yer alırken, özellikle kendi evinde başarılı bir futbol oynayan bir takım.

İki takımın da geçtiğimiz hafta maç yapmaması, futbolcuların iyice dinlenmiş olmaları, her iki takım için de önem taşıyor.

ELMAS BU MAÇA ODAKLANDI

Son 3 maçı yenilgi ile tamamlayan ve son iki hafta da maç yapmayıp, iyi bir hazırlık dönemi geçiren Zonguldak Kömürspor Buca 1928 takımı ile deplasmanda karşılaşacağı maç için iyi bir hazırlık dönemi geçirmiş oldu.

Teknik Direktör Şenol Demir yönetiminde iki haftalık ili bir dinlenme ve hazırlık dönemi geçiren Kırmızı-Lacivertliler bu maç ile çıkışa geçmek istiyor.

Alınan bilgilere göre; iki haftalık maç yapılmamış olması takımda sakat futbolcuların da tamamen iyileşmesini sağlamıştı.

İyi bir ara dönemi geçiren Kırmızı-Lacivertliler Buca 1928 deplasman maçı için bu hafta kendi evinde bu maça odaklandı.

Buca 1928 deplasmanı için hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Kırmızı-Lacivertliler 27 Kasım Cumartesi İzmir Buca 1928 maçı ile yeniden sahalara dönüp üst sıralar için mücadele edecek.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER