SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

KARDEMİR’DEN TSO’YA ZİYARET

KARDEMİR’DEN TSO’YA ZİYARET
Bu haber 23 Kasım 2021 - 17:06 'de eklendi ve 129 views kez görüntülendi.

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı bir önceki dönem Genel Sekreteri, Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş  ( KARDEMİR ) Yönetim Kurulu Üyesi Muhammed Ali Oflaz Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası (TSO)’nı ziyaret etti. Ziyarette TSO tarafından hayata geçirilen ve kurulum çalışmalarına devam edilen projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretle ilgili açıklama yapan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, “KARDEMİR Yönetim Kurulu Üyesi Muhammed Ali Oflaz ile Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekterliği görevi zamanında ortak akıl ve işbirliği ile güzel işler yaptık, kendilerini odamızda ağırlamaktan mutluyuz, ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim.” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER