SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI
Bu haber 24 Kasım 2021 - 14:57 'de eklendi ve 149 views kez görüntülendi.

24 Kasım Öğretmenler Günü Zonguldak’ta da etkinliklerle kutlandı.

Etkinlikler kapsamında; sabah Zonguldak Valiliği önünde Atatürk Anıtı’na çelen sunumu gerçekleştirildi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımız okundu.

Valilik binası önündeki törene; İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, Milli Eğitim müdür yardımcıları, şube müdürleri, siyasi partilerin temsilcileri, daire müdürleri, öğretmenler, öğrenciler katıldı.

24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan beraberinde Özel Eğitim Uygulama Okulu Öğretmeni Ayşenur Bazaloğlu ve Keller Ortaokulu Öğretmeni Mustafa Turan ile Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz’ı makamında ziyaret ederek kendisine çiçek takdim ettiler.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, ziyaret nedeniyle İl Milli Eğitim Müdürü ve beraberindeki öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutladı.

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları; Atatürk Kültür Merkezi Salonu’nda Milli Eğitim Müdürlüğü’nün hazırladığı programla devam etti.

Atatürk Kültür Merkezi’ndeki programa;   Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Cumhuriyet Başsavcısı vekili Ümit Efeoğlu, İl Jandarma Alay Komutanı Cezmi Yalınkılıç, Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, Milli Eğitim Müdür yardımcıları, Şube Müdürleri, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşları müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan günün anlam ve önemini belirten konuşma  yaptı. Aldoğan;  “Öğretmenin toplumdaki yeri, rolü, önemi ve değerini anlamak, öğretmenler arasındaki bağı kuvvetlendirmek, öğretmenlik mesleğinin kutsiyetini kavramak ve mesleğe yeni başlayan öğretmenlerimizin heyecanını paylaşmak amacıyla bir araya geldiğimiz bu özel gün; fedakâr öğretmenlerimizin kıymetini bir kez daha anlamımızı sağlayan önemli bir gündür. 2023 hedeflerimize bizleri taşıyacak olan gücümüz; tarihini bilen medeniyet değerlerini özümsemiş dinamik, açık fikirli, üretken, bilgi ve sorumluluk sahibi nesillerdir. Öğretmenlerimiz, çocuk ve gençlerimizin geleceğe hazırlanmasından üstlendikleri sorumluluklarla yarınlarımızı inşa etmektedir.” dedi.

Atatürk Kültür Merkezindeki 24 Kasım Öğretmenler günü kutlamaları Öğretmen Marşı ile son buldu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER