SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

5 HAFTALIK GALİBİYET HASRETİ BİTTİ

5 HAFTALIK GALİBİYET HASRETİ BİTTİ
Bu haber 07 Aralık 2021 - 16:34 'de eklendi ve 345 views kez görüntülendi.

Türkiye 2. Lig B Kategorisinde yer alan Zonguldak Kömürspor 5 hafta aradan sonra Karaelmas Kemal Köksal Stadında karşılaştığı Karatay Termal 1922 Konyaspor maçından son dakikalarda attığı gol ile hem 3 puan aldı, hem de haftalardır süren galibiyet hasretine son verdi.

Sezona başlarken ilk 3 hafta yenilen Kırmızı-Lacivertli ekip, Teknik Direktörlüğe Şenol Demir’in getirilmesi ile umutlanmış, üst üste aldığı 4 galibiyet ve bir beraberlikle puan cetvelinin 6’ncı sırasına kadar yükselince şampiyonluk için kentte umut şarkıları söylenmeye başlamıştı.

Alınan bu seri puanlarla üst sıralarda yer alan Zonguldak Kömürspor Karaelmas Kemal Köksal Stadında karşılaştığı Şanlı Urfaspor’a 4-2 yenilerek bir anlamda da çöküş yaşamasına neden olmuştu.

Zonguldak Kömürspor son 10 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 yenilgi alarak puan cetvelinin 16’ncı sırasında yani küme düşmeye aday takımlar arasına girmişti.

Haftalardır devam eden şanssızlık bu kez Karatay Termal 1922 Konyaspor maçında sona ererken, ileriki maçlar için umutlanmıştı.

Karatay Termal 1922 Konyaspor karşısında üstün oynayan Zonguldak Kömürspor ilk yarıda attığı gol ile devreyi 1-0 önde kapadı. İkinci yarıda da rakibine geçit vermeyen Kırmızı-Lacivertliler 70’nci dakikada penaltıdan yediği gol ile maçın son dakikalarına 1-1’lik sonuçla gitse de, uzatma dakikalarında genç futbolcu Berat’ın kafa golü ile hem 3 puan aldı, hem de haftalardır süren şanssızlığın da kırmış oldu.

Zonguldak Kömürspor bu galibiyetle puanını 17’ye çıkardı. 15’nci sırada bulunan Zonguldak Kömürspor diğer rakipleri arasındaki puan farkını korudu.

ERZİNCAN MAÇINA HAZIRLANACAKLAR

5 hafta aradan sonra 3 puanla tanışan Zonguldak Kömürspor bu hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Anagold 24 Erzincanspor maçının hazırlıklarına kendi tesislerinde başlayacak.

Haftalardır süren galibiyet hasretine son veren Zonguldak Kömürspor, 17 puanla 13’ncü sıradaki rakibinden puan ya da puanlar alarak hem üst sıralara tırmanmak hem de galibiyet serilerine devam etmek istiyor.

HAFTANIN SONUÇLARI:

ANKARA DEMİRSPOR-NAZİLLİ BELEDİYESPOR-0-0

AMED SPORTİF FAALİYETLER-TARSUS İDMAN YURDU-1-0

PAZARSPOR-ISPARTA 32 SPOR-2-0        

ESKİŞEHİRSPOR                -KIRŞEHİR BELEDİYE SPOR-1-1  

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR A.Ş.               -KARATAY TERMAL 1922 KONYASPOR-2-1          

TECO KARACABEY BELEDİYE SPOR A.Ş.-UŞAK SPOR A.Ş.-1-0      

KIRKLARELİSPOR-AKHİSARSPOR-5-1

ŞANLIURFASPOR-PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.-0-0

GELECEK HAFTANIN MAÇLARI;

NAZİLLİ BELEDİYESPOR-ESKİŞEHİRSPOR

UŞAK SPOR A.Ş.               -ŞANLIURFASPOR

PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.-KIRKLARELİSPOR

KIRŞEHİR BELEDİYE SPOR-TECO KARACABEY BELEDİYE SPOR A.Ş.

ANAGOLD 24ERZİNCANSPOR-ZONGULDAK KÖMÜRSPOR A.Ş.

ISPARTA 32 SPOR-AMED SPORTİF FAALİYETLER

KARATAY TERMAL 1922 KONYASPOR-BUCASPOR 1928 AKHİSARSPOR-PAZARSPOR

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER