SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

BELEDİYE’DE SÖZLEŞME İMZALANDI

BELEDİYE’DE SÖZLEŞME İMZALANDI
Bu haber 07 Aralık 2021 - 16:38 'de eklendi ve 183 views kez görüntülendi.

Bem-Bir-Sen Sendikası ile Zonguldak Belediyesi arasında sosyal denge sözleşmesi imzalandı.

Zonguldak Belediyesinde imzalanan sözleşmeye, Ben Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Recai Karslı, Ben Bir Sen İl Başkanı Satılmış Öztürk, Bem Bir Sen il başkan Yardımcısı Şenol Ayçiçek, işyeri temsilcileri ve Memur-Sen İl Temsilcisi Kamuran Aşkar katıldı.

Sözleşmenin ‘hayırlı olması’ temennisinde bulunan Belediye Başkanı Ömer Selim Alan; “Belediyemiz ve Bem-Bir-Sen arasında sosyal denge sözleşme protokolünü imza altına aldık. Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Sn. Recai Karslı, Bem-Bir-Sen İl Başkanı Sn. Satılmış Öztürk, Bem-Bir Sen İl Bşk Yrd. Şenol Ayçiçek ve Memur-Sen İl Temsilcisi Sn. Kamuran Aşkar’a katılımlarından dolayı teşekkür ediyor, sözleşmemizin mesai arkadaşlarımıza ve belediyemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER