SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

HAVA KİRLİLİĞİ YÜKSEK

HAVA KİRLİLİĞİ YÜKSEK
Bu haber 07 Aralık 2021 - 16:37 'de eklendi ve 162 views kez görüntülendi.

Zonguldak Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr Hakan Kutoğlu, uydu verilerine göre Zonguldak’ta Kasım ayı Azotdioksit sonuçlarının son yapılan ölçümlere göre 5 katına çıktığını söyledi.

Sosyal medya hesabından uydu verilerini paylaşan Kutoğlu; “Uydu verilerinden Kasım ayı Azotdioksit (NO2) sonuçlarımız çıktı. Haritada Zonguldak ilinin yine Samsunla birlikte NO2 bakımından en yüksek değerlere sahip olduğunu görüyoruz.

Zonguldak özelinde Çatalağzı ve Ereğli’nin Merkez İlçe’ye kıyasla daha yoğun kirlenmeye maruz kaldığı gayet açık. Çatalağzı ve çevresinde NO2 miktarının 8 Kasım’da Türkiye ortalamasının 5 katına ulaştığını görüyoruz. Ereğli’de ise 12 Kasım’da Türkiye ortalamasının 3 katına çıkmış.” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER