SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

‘SİZLER ARA ELEMAN DEĞİL ARANAN ELEMANSINIZ’

‘SİZLER ARA ELEMAN DEĞİL ARANAN ELEMANSINIZ’
Bu haber 07 Aralık 2021 - 17:03 'de eklendi ve 139 views kez görüntülendi.

Znguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası’nca Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi öğrencilerine malzeme desteği projesi kapsamında düzenlenen iş önlüğü ve alet seti dağıtım etkinliğine katıldı. Vali Tutulmaz, ardından okulu gezdi, atölyelerde üretilen ürünler nedeniyle öğrenciler ve öğretmenleri kutladı, başarılar diledi.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası’nın proje okulu olan Zonguldak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde ZTSO tarafından 508 öğrenciye iş önlüğü ve 120 öğrenciye tornavida seti desteği yaptı.

Eğitim malzemesi dağıtımına; Vali Mustafa Tutulmaz, ZTSO Başkanı Metin Demir, İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, okul müdürü Muhammet Yıldız ve öğrenciler katıldı.

Okul Müdürü Muhammet Yıldız öğrencilere yapılan bu destekten dolayı teşekkür ederken,

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir ise; sanayinin eleman ihtiyacının karşılanması konusunda mesleki eğitimin çok büyük bir öneme sahip olduğunu söyledi ve desteklerinin devam edeceğini kaydetti.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz ise öğrencilerine tavsiyelerde bulunarak, “Sizler ara eleman değil aranan elemansınız. Bunun değerini çok iyi bilmemiz gerekiyor. ’Her işi yapıyorum’ devri artık bitti. Nitelikli işgücü eksikliği çok fazla ve bu eksikliği de sizler tamamlayacaksınız.” diyerek, öğrencilere tavsiyelerde bulundu.  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER