SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

VALİ TUTULMAZ’A TEŞEKKÜR ETTİLER

VALİ TUTULMAZ’A TEŞEKKÜR ETTİLER
Bu haber 14 Aralık 2021 - 17:09 'de eklendi ve 129 views kez görüntülendi.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz’ın himayelerinde geçtiğimiz haftaAfyonkarahisar’a giden Zonguldak Şehit Aileleri ve Muharip Gaziler Derneği üyeleri Tutulmaz’a teşekkür ettiler.

Zonguldak Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz ve Muharip Gaziler Derneği Başkanı Necmettin Candaş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Veli Köktürk, üç günlük Afyonkarahisar gezisi için Vali Mustafa Tutulmaz’a teşekkür ettiler. Afyonkarahisar’da çok iyi karşılandıklarını söyleyen Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz, “Sayenizde Cumhuriyetin kazanıldığı topraklar dolu dolu üç gün geçirdik. Afyonkarahisar’da bıraktığınız izleri ve eserleri yerinde gördük ve çok mutlu olduk. Afyonkarahisar’da bıraktığınız eserlerden bir tanesini de İsmet İnönü Parkı’na şehitlerin resimlerinin yer aldığı platformu yaptırarak Zonguldak‘ta da iyi bir iz bırakmış olursunuz” dedi.

VALİ TUTULMAZ: ŞEHİTLER VE GAZİLER BAŞTACIMIZ

Vali Mustafa Tutulmaz, “Afyonkarahisar Şehit ailelerinin ve gazilerin mutlaka görmesi gereken bir ilimiz. Cumhuriyetin kazanıldığı topraklar ünvanı olan Afyonkarahisar’ı beğendikleri için ben de çok mutlu oldum. Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz’ın İsmet İnönü Parkı’nda şehitlik resim platformu isteğine bakacağız. Şartlar oluşursa başkanımın isteğini yerine getiririz” dedi. Şehit Aileleri ve Muharip Gaziler Derneği Başkanı Vali Mustafa Tutulmaz’a teşekkür plaketi verdi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER