SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

AK PARTİ’Lİ KADINLARDAN KERMES

AK PARTİ’Lİ KADINLARDAN KERMES
Bu haber 17 Aralık 2021 - 17:13 'de eklendi ve 145 views kez görüntülendi.

AK Parti Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanlığı, Atatürk Kültür Merkezinde Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası dolayısıyla üretim yapan kadınların el emeğinin olduğu sergi düzenledi.

Serginin açılış kurdelesi; Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ve İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Erbay tarafından kesildi.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan yaptığı açıklamada; “Sergide elemeği göz nuru ürünler satışa sunuldu. Aynı zamanda yeme içme reyonunun olduğu bir sergi oldu. Ayşe Başkanımız, kadın kollarımız ve emeği geçen bütün hanımefendilere teşekkür ediyoruz hepsinin emeğine sağlık. Yerli Malı Haftasında Milli olma duruşunu sergilemek bu noktada destek olmak amacıyla hanımefendilerin emeğine saygı gösteriyoruz” dedi.

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun da konuşmasında, “AK Parti İl Kadın Kolları başkanlığımızın düzenlemiş olduğu yerli malı haftasıyla ilgili kermeste bir aradayız. Kadın Kollarımızın el emeği göz nuru çok güzel çalışma yapmışlar. Hepsinin eline emeğine sağlık” şeklinde konuştu.  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER