SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

DAVUTOĞLU ZONGULDAK’TA

DAVUTOĞLU ZONGULDAK’TA
Bu haber 21 Aralık 2021 - 17:38 'de eklendi ve 121 views kez görüntülendi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu Zonguldak’ta. Davutoğlu dün geldiği Zonguldak’ta ilk olarak Alaplı ve Ereğli’de ziyaretlerde bulundu.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’i ziyaret etti. Tekin ile bir süre sohbet ettikten sonra Alaplı’da esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Davutoğlu daha sonra Ereğli ilçesine geçerek, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı ziyaret etti, ardından Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası ile vatandaşla sohbet etti.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu dün akşamüzeri Kozlu ilçesine de uğradı ve halk ziyaretinin ardından yerel televizyon kanalında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

DAVUTOĞLU BUGÜN KENT MERKEZİNDE

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu dün geldiği Zonguldak’ta Alaplı, Ereğli ve Kozlu ilçelerini ziyaret ettikten sonra akşam Dedeman Otel’de kaldı.

Davutoğlu bugün saat 10.30 da Dedeman’da basın, partililer ve kanaat önderleri ile kahvaltıya katılacak. Devamında parti binamızı ziyaret, esnaf ziyareti, Genel Maden İşçileri Sendikası ziyareti, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası ziyareti ve Soğuksu Pazar yerini ziyaret edecek.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER