SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

İBRETİ ALEM

İBRETİ ALEM
Bu haber 21 Aralık 2021 - 17:31 'de eklendi ve 517 views kez görüntülendi.

Bu günkü yazım biraz değişik olacak.

İnsanlığın, hayanın, saygının bittiği şu günlerde ülke zor durumda.

Vatandaş her gün gelen zamlardan ne yapacağını şaşırdı.

İş insanları asgari ücrete gelen zamdan sonra hem asgari ücret ve SGK stobajın artacağından bir hayli zor durumlara düşecek. Birçok küçük ölçekli işletmeler, artan maliyetlerden dolayı küçülmeye gidip, işçi çıkarmalara gidecek.

Yine işsizlik ordusuna birçok insan eklenecek.

Dolar kuru her geçen gün artıyor, elektrik, doğalgaz, akaryakıt gün geçmiyor zamlanıyor.

Tencerede eskiden et pişerdi, şimdi tencerede et görmeyen ailelerin sayısı bir hayli fazlalaştı.

En kötüsü de fuhuş arttı. ‘Ar namus’ diye bir şey kalmamış.

Şimdi gerçek bir rezilliğin, bazı bölümlerinden bahsetmek istiyorum.

Bu yazıyı yazarken inanın kanım dondu, parmaklarım kitlendi.

Sizler ister bir hikâye, ister bir masal deyin. Çünkü yazacaklarımın gerçekleri “asla olamaz” diyeceksiniz.

***

MAALESEF KANIM DONDU

Ülkemizin bir şehrinde cereyan eden utanç verici olmuş bir olaydan bahsedeceğim.

13 yaşındaki bir kız çocuk şişman başı bağlı bir kadının yanındaymış. Kansız, namussuz birileri kadına para vererek küçük kız çocuğunu kullanmak istemişler.

Kadın da, peşkeş çektikleri soysuzlara şöyle demiş; “Kız aman bekâreti bozulmasın bekareti kaybetmesi bizim başımızı belaya sokar” der.

Her meslekten, her yaştaki sözde erkek soysuzlar, “okey” der ve sırayla 13 yaşındaki kızın odasına sırayla girer, çıkarlar ve bu korku utanç filminde rol alan erkek bozuntularının ne iş yaptıklarını bir yazar çok merak eder ve işin üstüne düşerek, kişilerin ne iş yaptıklarını öğrenir.

İşte ırz düşmanlarının listesi;

Bir mülkiye amirinin özel kalem müdürü, ordudan atılan bir yüzbaşı ve bir astsubay, bir devlet memuru, iki zabıta memuru, bir belediye memuru, bir vakfın şube müdürü, bir odanın başkanı, bir okulun müdür muavini, bir veznedar, bir kurumda işletme müdürlüğünde bir şef, bir işyeri sahibi, serbest muhasebeci ve öğrenci, bir muhtar ve bazı meslekleri belli olmayan kişiler.

Şimdi sıkı durun yazdığımı okuyunca  “yuh…”, “pes” diyeceğiniz bir konuşma.

***

PES DOĞRUSU

Küçük kıza tecavüz eden bir işyeri sahibi işi bittikten sonra küçük kıza şöyle bir cümle kurar;

“Kızım kusura bakma şeytana uydum. Senin yaşın da bir kızım var. Sen Ramazan ayında bana gel, hem karnını doyurayım, hem de kumanya vereyim sana” der.

Bende diyorum ki sana “Senin Allah belanı versin”

Şimdi beyefendiler işin kolayını bulmuşlar ramazanda bir kap yemek, iki rekat namaz sonra da işi şeytana havale edecekler.

Yok böyle bir şey.

Şeytanı aramasınlar, şeytanın ta kendileri bunlar.

Kimileri memurluğuna, kimileri iş yerlerine dönüp hayatlarına devam edecekler.

Olay meydana çıkınca doktorlar, kız kendine gelebilsin, oturabilsin diye tam tamına kıza 4 tane ameliyat yapmışlar.

İş mahkemeye aksedilince 26 erkeğe satılan küçük kızın bu kişilerle kendi rızasıyla birlikte olduğu yorumu yapmışlar.

İş Yargıtay’a aksedilince Yargıtay’ca onay görmüş, kararı veren Yargıtay üyelerinin 11 üyesinden 8’ini bir siyasi parti döneminde HSYK atamış.

Ey korku filminin kahramanları;

Küçük bir kızı savunamayanlar sapıkların yanında olanlar, sizlerin kendi kızları, kardeşiniz, yeğeniniz olsaydı acaba ne yapardınız?

Bu ibretlik olayı İstanbul Barosu avukatlarından Ö.K. adında bir avukat ortaya çıkarmış olayın da Türkiye’deki bazı insanlara ibreti alem için vicdanı sızlatan bu olaya sahip çıkmak namuslu ve dürüst insanların görevidir.

***

EMNİYET

Emniyet Müdürlüğü ekiplerince son günlerde uyuşturucu ve fuhuş tacirlerine göz açtırmıyor.

Her geçen gün uyuşturucu ve fuhuşun arttığı ilimizdeki Emniyet ekiplerinin başarılı operasyonları sayesinde uyuşturucu tacirlerine büyük darbeler vurulması kamuoyundan büyük destek buldu.

Özellikle Üniversitenin bulunduğu İncivez Mahallesi’nde her gece yapılan uygulamalar İncivez halkını büyük ölçüde rahatlattı. Özellikle İncivez Mahallesi’ndeki garsoniyer evler, alkol satan büfelere göz açtırmayan asayiş ekipleri gece geç saatte içki satan bazı tekel büfelere cezai işlem uygulayarak görevlerini başarılı bir şekilde yapmaları, bazı tekel büfecilerinin uyuşturucu satan şahısların rahatlarına “dur” dedi.

Biz de başta Sayın Emniyet Müdürü ve ekibini kutluyoruz.

İlimize gelen maddi durumları olmayan kız öğrencileri ağına düşürüp millete garsoniyer evlerde bazı beyzadelere peşkeş çekmek isteyen taksicilere de bir darbe de inşallah çok yakında olur.

Zonguldak gündemine de, paralarına güvenen iş insanlarının yakında bombaları patlayabilir. Lüks arabalarla geceleri üniversite önlerinde İncivez Cadde’lerinde av peşlerindeler.

Biz de kendilerine kolay gelsin diyoruz

Çekirge bir sıçrar, iki sıçrar sonu?

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER