SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

TBMM GÜNDEMİNE TAŞINMASI KARARLAŞTIRILDI

TBMM GÜNDEMİNE TAŞINMASI KARARLAŞTIRILDI
Bu haber 21 Aralık 2021 - 17:43 'de eklendi ve 145 views kez görüntülendi.

Zonguldak Rödövanslı saha işletmecileri sorunlarını anlatmak, beklentilerini görüşmek üzere önceki gün AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar ile kahvaltıda bir araya geldi.

Toplantı ile ilgili açıklamada bulunan Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir şunları ifade etti.

Rodövanslı saha işletmecisi üyelerimizin beklentilerini görüşmek üzere milletvekilimiz Sayın Hamdi Uçar ile kahvaltıda bir araya geldik.

Mayıs 2021’de Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez ile yaptığımız görüşmenin ardından yapılan çalışmaları kendilerine sunduk. 2014 yılında İş Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması ile Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanun ile oluşan ek maliyet artışlardan kaynaklanan sorunların tamamen aşılabilmesi için kanun değişikliği gerektiği konusunda fikir birliğine vardık.

Yapılacak düzenlemeye son halinin kısa zamanda verilmesinin ardından, Sayın Bakanımızı ziyaret ederek, Kanun değişikliği teklifinin Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) gündemine taşınmasını kararlaştırdık.” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER