SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ZONGULDAKSPOR S.O.S VERİYOR!

ZONGULDAKSPOR S.O.S VERİYOR!
Bu haber 21 Aralık 2021 - 17:29 'de eklendi ve 146 views kez görüntülendi.

TFF2. Ligi B Kategorisinde ilk yarının son haftasına girilirken, Zonguldak Kömürspor’un bir tarla alt sıralardan kurtulamaması endişe veriyor.

Son haftalarda aldığı yenilgilerle küme düşmeye aday takımlar arasına giren Kırmızı-Lacivertliler, kendi saha ve seyircisi önünde yine kendisi gibi alt sıralardan kurtulmak isteyen Tarsus İdman Yurdu ile karşılaştı.

90 dakika boyunca atak geliştiren, gol arayan Kırmızı-Lacivertli ekip, aradığı golü bir türlü bulamayınca maç başladığı gibi 0-0 sona erdi.

18 puanla alt sıradan kurtulmayı hedefleyen Tarsus İdman Yurdu maçına 3 puan gözüyle bakan Zonguldak Kömürspor bu maçtan alınacak 3 puanla en azından 2 basamak yukarı çıkacaktı ve son maçta Isparta 32 Spor deplasmanına da rahat bir şekilde gidecekti.

ISPARTA 32SPOR MAÇI ÇOK DAHA ÖNEMLİ 

Geçen hafta Karaelmas Kemal Köksal Stadında Tarsus İdman Yurdu’nu elinden kaçıran, bir puana razı olan Zonguldak Kömürspor bu hafta sonu ve ilk yarının son maçı olan Isparta 32Spor deplasmanına çıkacak.

Isparta 32Spor 25 puanla 3’ncu sırada bulunurken, geçen haftayı dinlenerek geçirmesi ve bu maça dinlenmiş bir şekilde çıkması Zonguldak Kömürspor için dezavantaj olarak değerlendirilse de, bu maçtan alınacak her puanın bizim için çok önemi var.

İlk yarının son maçından alınacak her puan ikinci yarı için avantaj sağlarken, ikinci yarıya mutlaka birkaç futbolcu transfer edilip, hem alt sıralardan kurtulmak, hem de üst sıralar için mücadele vermek gerekiyor.

Zonguldak Kömürspor’da üst üste alınan kötü sonuçlar ve 0-0 berabere biten Tarsus İdman Yurdu maçı sonrası disiplinsiz davranışlarından dolayı Şahinali Terzi ve Berat Vardar’ın kadro dışı bırakıldığı öğrenildi.

Tarsus İdman Yurdu maçından alınan bir puanla 18 puanla 16’ncı sırada bulunan Zonguldak Kömürspor için tehlike çanları çalmaya devam ediyor.

Isparta 32Spor hazırlıklarına hafta sonuna kadar devam edecek olan Kırmızı-Lacivertlilerde moraller bozuk olsa da, Isparta 32Spor karşısında puan ya da puanlar almanın hesapları yapılıyor.

İlk yarının son maçı olan Isparta 32Spor maçı ile ilk yarıyı tamamlayacak olan Zonguldak Kömürspor ikinci yarıda takımı güçlendirmek, üst sıralara tırmanmak için eksik bölgelere takviye yapılması beklenirken, bir golcü futbolcu ile orta sahaya da takviye yapılması bekleniyor. Zonguldak Kömürspor yönetimi bazı futbolcularla görüşme yaptığı, takıma gelmek isteyen bazı futbolcuların olduğu öğrenildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER