SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

DAVUTOĞLU ESNAF VE VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ

DAVUTOĞLU ESNAF VE VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ
Bu haber 22 Aralık 2021 - 16:49 'de eklendi ve 157 views kez görüntülendi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu Dedeman Otel’de gerçekleştirilen basın toplantısının ardından partisinin il binasında partililerle sohbet etti.

Zonguldak’ta gördüğü yakın ilgiden memnun olduğunu söyleyen Davutoğlu, vatandaşlarla çay içip sohbet etti, esnafları ziyaret ederek “hayırlı işler” temennisinde bulundu.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu eşi Sare Davutoğlu ve partisinin üst düzey yöneticileri ile birlikte geldiği Zonguldak’ta gördüğü yakın ilgiden dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Parti binasında partililere seslenen Ahmet Davutoğlu, “Zonguldaklı hemşerilerimiz bizi bağırlarına bastılar. Şu an itibariyle Geçen sene ziyaret ettiğim Devrek ve Çaycuma dışında Alaplı, Ereğli ve Kozlu ile birlikte 5 ilçeyi tamamlamış olduk. Zonguldak merkezdeyiz, Kilimli ve Gökçebey ilçelerini inşallah bir daha geldiğimizde takviye ederiz. Özel önem veriyoruz Zonguldak’a. Çünkü Zonguldak çalışkan insanların diyarı emeğin diyarı. Alnının teriyle maden şehitlerimizi de temsil eden bayrağı ile sembolü ile rızkını madenden çıkaran insanlara saygı duyuyoruz. Türkiye’nin parlak yüzüdür Zonguldak. Türkiye’nin her rengi var burada bizim özlediğimiz tablo bu” dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin il binasında partililerle sohbet etti ve il ve ilçe yönetimleriyle birlikte fotoğraf çektirdi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER