SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

PAKDEMİRLİ: TÜRKİYE’DE ÇOK CİDDİ MUHALEFET BOŞLUĞU VAR

PAKDEMİRLİ: TÜRKİYE’DE ÇOK CİDDİ MUHALEFET BOŞLUĞU VAR
Bu haber 24 Aralık 2021 - 17:24 'de eklendi ve 114 views kez görüntülendi.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli Zonguldak ziyaretine Vali Mustafa Tutulmaz ile başladı ardından AK Parti ve MHP’yi de ziyaret etti.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli daha sonra AK Parti il başkanlığını ziyaret etti. AK Parti il Başkanı Zeki Tosun, AK Parti Zonguldak milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, Merkez ilçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek ile partililer tarafından karşılanan Bakan Pakdemirli burada yaptığı konuşmada muhalefete eleştirdi.

“81 ilimizi dolaşıyoruz kalbimizin attığı yer AK Partimiz. Cumhurbaşkanımızın sizlere selamını getirdik.” diyerek sözlerine başlayan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli;  “2019 yerel seçimlerde halkımız değişiklik istedi AK Parti belediyemiz geldi. Burada üzerimize büyük sorumluluk düşüyor. Gönül işini ortaya koymamız gerek. Türkiye de maalesef muhalefette sıkıntı yaşıyoruz.

Bugün muhalefetin yaptığını görüyorum yalanın arkasına sığınıyorlar. Yapılması gereken bir şey var her parti vatandaşın ayağına gidecek planını projesini anlatacak. Türkiye’de çok ciddi muhalefet boşluğu var. Muhalefet sorumlu davranacağını sorunlu davranıyor. Gerçekleri saptıracak ‘3 oy daha alır mıyız’ diye uğraşıyor. Ülkenin kötüye gitmesinden medet umanlar ‘biz gelelim’ siyaset yapanlar var. Halk 20 yıldır nasıl cevap verdiyse 2023’de öyle cevap verecek.” dedi.

BAKAN PAKDEMİRLİ MHP’Yİ DE ZİYARET ETTİ

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, MHP Zonguldak İl Başkanlığı’nı da ziyaret etti. Ziyarette, MHP İl Başkanı Varol Demirköse, Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erbay ve partililer hazır bulundu.

MHP il binasında bir konuşma yapan Bakan Pakdemirli; “Biz bugün iktidardaysak Cumhur ittifakı olarak iktidardayız. Cumhur ittifakının çok kıymetli çok anlamlı doğru bir desteği var. Bu millet için, bu bayrak için, bu vatan için hakikaten özellikle de 2016 yılındaki darbe girişimden sonra başta Sayın Devlet Bahçeli olmak üzere bu konuda ki devletin yanındaki duruşunu, vatanının yanındaki duruşunu, milletin ve bayrağın yanındaki duruşunu MHP ve Sayın Devlet Bahçeli göstermiştir. Biz bu konuda kendilerine müteşekkiriz. Aslında ben herkesin bu ittifakın içinde yer alması gerektiğini düşünüyorum. Türkiye’nin içinde olduğu durumu görebilen ve bunu idrak edebilen sadece şuan iki parti var. Eğer diğerleri de görebilecek olsaydı herhalde diğer partilerde Cumhur ittifakının içerisinde yer alırdı. Maalesef Cumhur İttifakı dışındaki partiler, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tökezlemesini bekliyorlar. Türkiye’de döviz artar da düşer de. Cumhurbaşkanımız eleştirileri başından beri saygıyla karşıladı. Türkiye döviz, enflasyon, kur hareketlerinden çıktı. Vatandaşımızın refahını artırmak zorundayız. Dövizdeki dalgalanmayla beraber fiyatlar da yükseldi. İnanıyorum ki bunlar dikkate alınarak fiyatlarda düzenleme yapılacaktır.” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER