SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

TİCARET SİCİLİ GAZETESİ TÜM ARŞİVİ İLE BİRLİKTE DİJİTALLEŞTİ

TİCARET SİCİLİ GAZETESİ TÜM ARŞİVİ İLE BİRLİKTE DİJİTALLEŞTİ
Bu haber 04 Ocak 2022 - 16:49 'de eklendi ve 131 views kez görüntülendi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından ilk nüshası 21 Şubat 1957 tarihinde yayınlanan Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi dijital ortama taşındı. Kâğıt baskısı kaldırılan gazeteye 1 Ocak 2022 tarihinden itibaren dijital olarak ulaşılabilecek.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir “ Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimiz tarafından ilk nüshası 21 Şubat 1957 tarihinde yayınlanan Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi dijital ortama taşındı. Kâğıt baskısı kaldırılan gazeteye üyelerimiz 1 Ocak 2022 tarihinden itibaren dijital olarak ulaşılabilecek. Bununla birlikte üyelerimiz dilerlerse onaylı sureti de internet üzerinden temin edebilecekler. Üyelerimiz Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi’ne ticaretsicil.gov.tr adresinden ulaşabilirler” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER