SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

KILIÇDAROĞLU ZONGULDAK’A GELİYOR

KILIÇDAROĞLU ZONGULDAK’A GELİYOR
Bu haber 11 Ocak 2022 - 17:23 'de eklendi ve 156 views kez görüntülendi.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 13 Ocak 2022 Perşembe günü Zonguldak’a geliyor.

Kemal Kılıçdaroğlu, Dedeman Otel’de sivil toplum örgütleriyle bir toplantı yapacak. CHP il Başkanı Murat Pulat yaptığı açıklamada; “Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Zonguldak’ta ağırlayacağız. Sayın Genel Başkanımızı Zonguldak’ta ağırlamaktan çok büyük bir mutluluk ve onur duyuyoruz.” Diyerek, programla ilgili şu bilgiyi verdi.

“13 Ocak 2022 tarihinde, Zonguldak Dedeman Otel’de, saat 11.00’de başlayacak olan programda, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, 3 ayrı toplantıda Zonguldaklılarla bir araya gelecek.

Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu önce muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderleri ile bir araya gelerek Zonguldak’ın sorunlarını onlardan dinleyecek. Sayın Genel Başkanımız daha sonra ev kadınları ve şehit madencilerimizin eşleri ile buluşarak onların yaşadığı sorunları dinleyecek. Son olarak da Sayın Genel Başkanımız, Zonguldaklı gençler ile buluşacak.  Zonguldak için çok önemli olan bu buluşmalarda Zonguldaklılar sorunlarını Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na anlatacak, Cumhuriyet Halk Partisi’nin çözüm önerilerini Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’ndan dinleyecek”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER