SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

UCUBE BİNALAR, SORUMSUZ DERNEKLER!

UCUBE BİNALAR, SORUMSUZ DERNEKLER!
Bu haber 18 Ocak 2022 - 17:05 'de eklendi ve 552 views kez görüntülendi.

2018 yılında Kozlu Belediyesi ve Kozlu Kaymakamlığı’nın ortaklaşa aldığı kararla Kozlu sahilinde Belediyenin çocuk parkı olarak yapılan alanda Zonguldak Şehit Aileleri Derneği ve Kozlu Engelliler Derneği’ne tahsis edilen ahşap yapı olarak iki bina ne hikmetse 4 seneye yakın zamandır faaliyet gösteremediği gibi akşamları bazı kendini bilmez kişilerce amaç dışı kullanıldığı, binaların ucube görüntüleri, bina içlerinin harabeye dönmüş görüntüleri, özellikle akşamları özel araçlarla alana gelen bazı alkol müptelaları araç içinde aşna fişne işleriyle muhabbetler son günlerde bir hayli arttı.

Şehit Aileleri Derneği ve Engelliler Derneği’ne tahsil edilen ahşap binaların üzerlerindeki şehit ve sakat çocuklarının resimleri bulunurken, iki derneğin yöneticileri resimlere dahi saygısızca davranarak binaların bir türlü faaliyetlere geçirememesinin sebebi ne olabilir?

Özellikle Kozlu Engelliler Derneği’ne tahsis edilen ahşap yapının içindeki masa ve sandalyelerin üzerlerinde yemek poşetlerinin bulunması akla akşamları yemek, içki alemleri mi yapılıyor?

Kozlu’nun en güzel yerini Kozlu Belediyesi ve Kozlu Kaymakamlığı’nın ortaklaşa 2 derneğe tahsis ettiği iki binanın faaliyete geçmemesi, binaların çürümeye bırakılması hangi akla mantığa sığıyor?

Akşamları alemcilerin mekanı haline gelmen bu alan çevrede oturan vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılanırken, ne hikmetse ne dernek yöneticilerinden, ne de Kozlu Kaymakamlığı’nca bir yaptırım uygulanmıyor.

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’tan önceki Belediye Başkanı tarafından tahsis edilen alanın Kozlu sahil projesinin mimarı Ali Bektaş’ın Kozlu’ya kazandırdığı güzel eserlerin mimarisi olarak bir an önce Kozlu Kaymakamlığı ile birlikte alanın bir an önce ucubelikten kurtarılarak insanlara hizmet verebileceği bir alana kavuşturulması için girişimlerde bulunmaları Kozlu halkı tarafından isteniyor.

Başta Sayın valimiz Mustafa Tutulmaz, Kozlu Kaymakamı’nın bu yerlerle ilgili en kısa zamanda ucubelikten kurtarıp, insanların yararlanacağı bir alana çevrilmesi için adımlar atılmalıdır.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER