SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

BBP’DEN VALİ MUSTAFA TUTULMAZ’A ZİYARET

BBP’DEN VALİ MUSTAFA TUTULMAZ’A ZİYARET
Bu haber 26 Ocak 2022 - 17:36 'de eklendi ve 150 views kez görüntülendi.

Büyük Birlik Partisi(BBP) Zonguldak il Başkanı Serdal Acar ve Merkez ilçe Başkanı Harun Karakuş, Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz’ı ziyaret etti.

Büyük Birlik Partisi’nden yapılan açıklamada ziyaretle ilgili şu bilgilere verildi.

Ziyarete İl Başkanımız Serdal Acar Merkez İlçe Başkanımız Harun Karakuş Teşkilatlardan Sorumlu il Başkan Yardımcımız Turgut Günay, İl Başkan Yardımcımız Orhan Hamarat İl Yöneticimiz Hakan Yeter Kozlu İlçe Başkanımız Ertan Durkun Çatalağzı Belde Başkanımız Yusuf Birben katıldı. Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyarette, bizlere hayırlı olsun dileklerini ileten Zonguldak Valimiz Mustafa Tutulmaz Beye il Başkanı olarak şahsımıza ve teşkilatımıza göstermiş olduğu misafirperverlik için teşekkür ediyor, yapacağı hizmetler için muvaffakiyetler diliyorum.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER