SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN ZONGULDAK PROGRAMININ DETAYLARI GÖRÜŞÜLDÜ

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN ZONGULDAK PROGRAMININ DETAYLARI GÖRÜŞÜLDÜ
Bu haber 01 Şubat 2022 - 17:22 'de eklendi ve 131 views kez görüntülendi.

AK Parti Zonguldak İl Başkanlığının Haftalık olağan toplantısı İl Başkanı Zeki Tosun Başkanlığı’nda yapıldı.

Toplantıya; AK Parti il Başkanı Zeki Tosun, il Kadın Kolları Başkanı Ayşe Erbay, İl Gençlik Kolları Başkanı Benhur Özübek ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

İl Başkanı Zeki Tosun toplantı ile ilgili açıklamasında şunları söyledi: “5 Şubat 2022 Cumartesi günü Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın şehrimizi ziyaret edeceği programın detaylarını istişare ettik. Şehrimizde yapımı tamamlanan Zonguldak-Kilimli Sahil Yolu ve tünelleriyle, kamu yatırımları toplu açılış törenini inşallah Zonguldaklı hemşerilerimizin katılımıyla büyük bir coşku ile gerçekleştireceğiz. Şehrimizin bağlantı yolları konusunda büyük değişimin olduğu şu günlerde AK Parti ailesi olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Toplantımızda aldığımız kararların hayırlara vesile olmasını diliyoruz” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER