SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN YARIN ZONGULDAK’TA

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN YARIN ZONGULDAK’TA
Bu haber 04 Şubat 2022 - 17:37 'de eklendi ve 111 views kez görüntülendi.

Yapımı tamamlanan Prof. Dr. Şaban Teoman Duralı tüneli ve Kilimli  sahil yolu projesi açılışı için  5 Şubat Cumartesi günü Zonguldak’a gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın programı belli oldu. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Zonguldak programı şöyle; Saat 13.00’de Zonguldak-Kilimli yolu Prof. Dr. Şaban Teoman Duralı tünelleri ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreni. Yer madenci anıtı Zonguldak şehir meydanı

Saat: 15.00 Kilimli Belediyesini ziyaret.

Saat: 16.00 GRIZU-263 Uzay takımını kabul (30 KİŞİ) YER: ZBEÜ Sezai Karakoç konferans salonu 17.00 madenciler buluşması yer ZBEÜ Sezai Karakoç konferans salonu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Zonguldak ziyaretine Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Bilim ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin de eşlik edecek.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER