SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

TÜNEL AÇILDI, GAZİPAŞA RAHATLADI

TÜNEL AÇILDI, GAZİPAŞA RAHATLADI
Bu haber 08 Şubat 2022 - 17:15 'de eklendi ve 228 views kez görüntülendi.

Zonguldak şehir merkezinin tek ana caddesi olan Gazipaşa Caddesi yıllardır çektiği çile Prof. Dr. Şaban Teoman Duralı tünellerinin hizmete açılması ile oldukça rahatladı.

Yıllardır Gazipaşa Caddesi üzerinden Kilimli, Çatalağzı, Filyos yönüne gitmek zorunda olan ağır tonajlı kamyon, Tır ve çeşitli araçlar tünellerin hizmete açılması ile artık Gazipaşa Caddesi’ne uğramadan tünelleri kullanarak, hem Gazipaşa Caddesi’nin rahatlamasına, hem zaman açısından büyük bir kolaylık, hem de Kadırga rampasında yolda kalmadan kısa sürede Kilimli yönüne gidebilecekler.

Prof. Dr. Şaban Teoman Duralı tünelleri ve Kilimli sahil yolunun geçtiğimiz Cumartesi günü hizmete açılmasının ardından büyük tonajlı kamyonların da tünelleri kullanması ile iki gündür Gazipaşa Caddesi’ndeki sakinlik dikkat çekti. 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER