SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

SON 7 MAÇTIR 3 PUANA HASRET!

SON 7 MAÇTIR 3 PUANA HASRET!
Bu haber 01 Mart 2022 - 17:27 'de eklendi ve 316 views kez görüntülendi.

TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Criptoswaps Zonguldak Kömürspor, son haftalarda galibiyete hasret, 3 puanı unutan bir takım haline geldi.

Son oynadığı 7 maçta galibiyet yüzü göremeyen ve bu maçlardan 5 beraberlik 2 yenilgi alan Kırmızı-Lacivertliler puan sıralamasında da 26 puanla 15’nci sırada bulunurken, tehlikeli bölgede bulunması endişe verici bir durum olarak göze çarpıyor.

Criptoswaps Zonguldak Kömürspor son 7 maçında; Akhisar (0-0), Nazilli (1-1), Ankara Demir (1-1), Eskişehir (0-0) ve Şanlıurfa (1-1) tamamlarken, Pendik (3-2) ve Karacabey (1-0) maçlarını ise yenilgi ile tamamladı.

SON 10 MAÇ DÜŞME-KALMA MAÇLARI

26 puanla 15’nci sırada bulunan Criptoswaps Zonguldak Kömürspor, en yakın rakipleri 1922 Konyaspor’un 2, Akhisarspor’un da 3 puan önünde bulunuyor.

Criptoswaps Zonguldak Kömürspor’un kalan 10 maçı ise şöyle; Kırklarelispor (E), Uşakspor (D), Pazarspor (D), Amed Sportif (E), Kırşehir Belediyespor (erteleme maçı), Bucaspor 1928 (E), 1922 Konyaspor (D), 24 Erzincanspor (E), Tarsus İdmanyurdu (D), Isparta 32 Spor (E) ve 27 Mart Pazar günü 33. Hafta ise (Bay) geçirecek.

EVİNDEKİ MAÇLARI ALMASI LAZIM!

Criptoswaps Zonguldak Kömürspor kalan 10 maçtan en az 15-20 puan alamaması halinde sezonu çok kötü bir sonuçla tamamlaması muhtemel görünürken, kendi evinde oynayacağı 5 maçı alıp, deplasmanlardan da 1 veya 2 maçı galip bitirmesi gerekiyor.

Aksi bir durumda Criptoswaps Zonguldak Kömürspor için hiç de durum iyi görünmüyor.

KIRKLARELİ MAÇI DÖNÜM NOKTASI

Criptoswaps Zonguldak Kömürspor 5 Mart Cumartesi günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı’n8da karşılaşacağı Kırklareli maçı tam bir final maçı niteliğinde.

Kırklarelispor 34 puanla 6’ncı sırada bulunuyor. Geçen haftayı maç yapmadan geçiren Kırklarelispor dinlenmiş bir şekilde Zonguldak’a gelecek.

Kırklarelispor maçının dönüm noktası ve adeta final havası taşıyan bir maç olduğu bilinci ile bu maça hazırlanacak olan Criptoswaps Zonguldak Kömürspor, bu maçı kazanması halinde hem 7 hafta sonra ilk galibiyetini alacak, hem de gelecek maçlar için taraftarlarına büyük bir umut vermiş olacak.

TARAFTAR KIRGIN

Bu zamana kadar takımın deplasman ve kendi evinde hiç yalnız bırakmayan taraftarlar geçen hafta kendi evinde 1-0 yenildiği Karacabey maçında yönetim ve futbolculara tepki göstermişti.

Kırklarelispor maçında da takımlarını destekleyecek olan cefakar taraftarlar, Kırklarelispor maçından alınacak 3 puanın taraftarlara hediye edilmesi beklenirken, bu maçın Criptoswaps Zonguldak Kömürspor  açısından bakıldığında adeta var olmak, ya da alt kümeye düşme yoluna doğru gidişin bir habercisi olarak değerlendirilebilir.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER