SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

GMİS, MTA GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NÜ ZİYARET ETTİ

GMİS, MTA GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NÜ ZİYARET ETTİ
Bu haber 03 Mart 2022 - 15:06 'de eklendi ve 97 views kez görüntülendi.

GMİS Genel Merkez Yönetim Kurulu ve MTA Şube Yöneticileri, Genel Başkan Hakan Yeşil başkanlığında Maden Tetkik Arama (MTA) Genel Müdürü Vedat Yanık’ı ziyaret etti.

Ziyarete Yeşil’in yası sıra Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Sekreter Ertan Kaya, Genel Mali Sekreter Volkan Yıldız, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir, MTA Şube Başkanı Tarkan Bor, Şube Sekreteri Mehmet Uğurlu Deveci, Şube Mali Sekreteri Tuncay Aksoy ve Şube Teşkilat Sekreteri Metin Alican katıldı.

Ziyarette MTA’nın ve Sendikanın çalışmaları, MTA’nın işçi açıkları ve işyeri sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil, MTA Genel Müdürü Vedat Yanık’a madenci bastonu hediye etti.

GMİS Heyeti, MTA Genel Müdür Yardımcısı Abdulkerim Aydındağ ile Genel Müdür Yardımcılığı görevlerine atanan Abdülkadir Yılmaz, Haşim Ağrılı ve Veli Altındağ’ı da ziyaret ederek görevlerinde başarı dilediğinde bulundular.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER