SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

AK PARTİ ‘ALAN’A ÇIKTI

AK PARTİ ‘ALAN’A ÇIKTI
Bu haber 08 Mart 2022 - 15:18 'de eklendi ve 223 views kez görüntülendi.

AK Parti İl Başkan Vekili Ömer Gülay ve Yürütme Kurulu Üyeleri Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ı ziyaret etti.

AK Parti İl Başkan Vekili Ömer Gülay, Gençlik Kolları Başkanı Benhur Özübek ve Yönetim Kurulu Üyeleri bugün Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Başkan Gülay, Başkan Alan’a parti çalışmaları hakkında bilgiler vererek, yapılacak olan faaliyetler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Ziyaretin ardından Ömer Gülay  “Yapılan fikir alış verişi ile beraber aldığımız kararların şehrimize hayırlar getirmesini temenni ediyoruz. İnşallah hep beraber AK Teşkilatlar olarak milletimizden aldığımız temenniler doğrultusunda çalışmalara yön vereceğiz. Yapacağımız programlar şehrimize hayırlar getirsin inşallah” dedi.

Belediye Başkanı Selim Alan ise ziyaretten duyduğu memnuniyet dile getirerek, “Ziyaret için teşekkür ediyorum. Partimize çalışmalarında başarılar diliyorum. Sizlerin burada görmek beni çok mutlu etti. Aldığımız kararların hayırlara vesile getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

Ziyaretin ardından toplu hatıra fotoğrafının çekilmesiyle program sona erdi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER