SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

İSTİKLAL MARŞIMIZIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY ANILDI

İSTİKLAL MARŞIMIZIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY ANILDI
Bu haber 15 Mart 2022 - 17:17 'de eklendi ve 119 views kez görüntülendi.

İstiklal Marşımızın kabulünün 101. yıl dönümü Vali Mustafa Tutulmaz’ın da katılımıyla düzenlenen programla kutlandı, İstiklal Marşımızı Milletimize armağan eden Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy da rahmet ve minnetle anıldı.

Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde düzenlenen programa; Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Zonguldak Belediye Başkan vekili Uğur Sarıkan, Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı, Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz, Gaziler Derneği Başkanı Necmettin Çantaş, İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Milli Eğitim Şube Müdürleri, daire müdürleri ile okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla öğrenciler bayrak geçidi gerçekleştirdiler.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Fener Anadolu Lisesi müdür yardımcısı Banu Cihangir Tuğçu yaptı.

İlgiyle izlenen programının ardından İstiklal Marşımızı güzel okuyan öğrencilere ödülleri verildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER