SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

‘KAMPÜSÜN KANINDA HAYAT VAR’

‘KAMPÜSÜN KANINDA HAYAT VAR’
Bu haber 29 Mart 2022 - 16:50 'de eklendi ve 120 views kez görüntülendi.

Türk Kızılay Zonguldak Şubesi, Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ)  “Kampüsün kanında hayat var” projesinin 10. düzenlendi.

İki gün sürecek olan kan bağışı kampanyası programının açılışına, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Kızılay Zonguldak Şube Başkanı Murat Kanlı ve Kızılay gönüllüleri ile gönüllü kan bağışçıları katıldı.

ÇUFALI:  KAN VERMEYE DAVET EDİYORUZ

BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı,”2 yıl süren pandeminin ardından bu sene bir başlangıç olarak kan bağışı etkinliği düzenledik, öğrencilerimiz personelimiz akademisyenlerimiz ‘kampüsün kanında hep beraber hayat var’ diyoruz ve bundan sonra da hayat kurtarmaya devam edeceğiz.  Tüm öğrencilerimizi, personelimizi ve akademisyenlerimiz kan vermeye davet ediyoruz” dedi.

BAŞKAN ALAN: 31. KANIMI BAĞIŞLIYORUM

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan da yaqtığı konuşmada; “2 günlük kampusūn kanında Hayat kampanyasına başladık. Hocalarımıza ve tüm akademisyen kadromuza çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz. Biz 10 sene önce başlatmış olduğumuz bağış kampanyasını bu sene 10’ncusu gerçekleştiriyoruz.  Bugün 31’nci kan bağışımı gerçekleştiriyorum. Tüm genç kardeşlerimizi, üniversitede çalışan hocalarımızı, idari kadrolarımızı, hizmetli personelimiz ve tüm öğrencilerimizi kan bağışına davet ediyoruz” diyerek, “Kan acil bir ihtiyaç değil sürekli bir ihtiyaçtır. Sürekli depoların takviye yapılması gerekiyor.” dedi ve herkesin kan vermesi gerektiğine dikkat çekti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER