SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

KOLLUK PERSONELİ VE ÖZEL GÜVENLİĞE EĞİTİM VERİLDİ

KOLLUK PERSONELİ VE ÖZEL GÜVENLİĞE EĞİTİM VERİLDİ
Bu haber 29 Mart 2022 - 16:54 'de eklendi ve 174 views kez görüntülendi.

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Özel Güvenlik Şube Müdürlüğü tarafından 26-27 Mart 2022 tarihlerinde ‘Genel Kolluk-Özel Güvenlik İşbirliği ve Entegrasyonu (KAAN) Uygulaması Geliştirme Eğitimi’ Zonguldak Gençlik ve Spor Müdürlüğü Konferans Salonu’nda düzenlendi.

Eğitimler Polis Başmüfettişimiz Yakup Usta, Polis Başmüfettişimiz Salih Turalı tarafından verildi.

Zonguldak İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, il emniyet müdür yardımcıları, ilçe emniyet müdürleri, şube müdürleri, polis merkezi amirleri ve ilçe devriye ekip amirlerinin katılımıyla; 142 Genel Kolluk personeli, 16 Kişi Kurum ve Kuruluş Yetkilisi ve bin 154 Özel Güvenlik Görevlisine eğitim verildi.

Eğitimin 2.bölümünde “İl Güvenlik Sunumları” kapsamında tüm katılımcılara Terörle Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Narkotik Suçlarla Mücadele ve Asayiş Şube Müdürlükleri tarafından bilgilendirme sunumları yapıldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER