18:23 - ZONGULDAK ÖĞRETMEN AKADEMİSİ BAŞLADI
18:20 - ÇOK GÜZEL RESİM SERGİSİ
18:17 - KUTAYER: EKONOMİK KRİZ BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR
18:13 - BAKAN KURUM’DAN ZONGULDAK PAYLAŞIMI
18:11 - AB PROJESİ TOPLANTISI BULGARİSTAN’DA YAPILDI
18:10 - ALAN’DAN BAKAN KURUM’A ZİYARET
18:08 - ZONGULDAK’TA ARAÇ SAYISI 163 BİN 828 OLDU
18:07 - ERKMEN: GÖZÜMÜZ, KULAĞIMIZ YARIN TBMM’DE OLACAK
18:05 - AK PARTİ İL YÖNETİMİ TOPLANDI
18:03 - TEŞEKKÜR
Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Özel Güvenlik Şube Müdürlüğü tarafından 26-27 Mart 2022 tarihlerinde ‘Genel Kolluk-Özel Güvenlik İşbirliği ve Entegrasyonu (KAAN) Uygulaması Geliştirme Eğitimi’ Zonguldak Gençlik ve Spor Müdürlüğü Konferans Salonu’nda düzenlendi.
Eğitimler Polis Başmüfettişimiz Yakup Usta, Polis Başmüfettişimiz Salih Turalı tarafından verildi.
Zonguldak İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, il emniyet müdür yardımcıları, ilçe emniyet müdürleri, şube müdürleri, polis merkezi amirleri ve ilçe devriye ekip amirlerinin katılımıyla; 142 Genel Kolluk personeli, 16 Kişi Kurum ve Kuruluş Yetkilisi ve bin 154 Özel Güvenlik Görevlisine eğitim verildi.
Eğitimin 2.bölümünde “İl Güvenlik Sunumları” kapsamında tüm katılımcılara Terörle Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Narkotik Suçlarla Mücadele ve Asayiş Şube Müdürlükleri tarafından bilgilendirme sunumları yapıldı.