SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

KIZILAY’DAN REKTÖR ÇUFALI’YA ZİYARET

KIZILAY’DAN REKTÖR ÇUFALI’YA ZİYARET
Bu haber 05 Nisan 2022 - 16:43 'de eklendi ve 137 views kez görüntülendi.

Kızılay Zonguldak Şube Başkanı Murat Kanlı ve beraberlerindeki heyet Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı’yı ziyaret etti.

Murat Kanlı, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinin ‘Kampüsün Kanında Hayat Var’ sloganıyla kan bağışına yönelik toplum bilinci oluşturma amacıyla her yıl geleneksel olarak düzenlenen Kan Bağışı Kampanyası’na verdikleri destekten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Kızılay için birlikte çalışmaya devam etmek istediklerini söyledi.

1450 ÜNİTE KAN İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nin 2012 yılından beri kan bağışında bulunduğunu ve 2020 yılında 2 bin ünitenin üstünde kan bağışı yapıldığını ifade etti. Rektör Prof. Dr. Çufalı, Türk Kızılayı’nın bu vesile ile üniversitemize “Kurumsal Kan Bağışçısı Altın Madalyası ve Beratı” takdim ettiğini hatırlattı. Kan bağışçısı vatandaşlarımıza, akademik-idari personel ve öğrencilerimize teşekkür etti.          

Kan bağışının önemine dikkat çeken Kızılay yetkilileri, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinin tüm yerleşkelerinde personelin ve öğrencilerin, kan bağışına karşı duyarsız kalmadığını ifade ederek, üniversiteye her geldiklerinde memnuniyet verici bir tabloyla karşılaştıklarını dile getirdiler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER