SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

MAZLUMLARA ‘CANSUYU’ OLUYOR

MAZLUMLARA ‘CANSUYU’ OLUYOR
Bu haber 26 Nisan 2022 - 16:14 'de eklendi ve 129 views kez görüntülendi.

Cansuyu Derneği Zonguldak İl Temsilciliği, Türkiye ve dünyanın birçok ülkesinde yaptıkları organizasyonlarla ilgili “Mazlum Coğrafyalarında Ramazan Bereketi” isimli fotoğraf sergisi etkinliği gerçekleştirdi.

Devlet Güzel Sanatlar Galerisinde düzenlenen “Mazlum Coğrafyalarında Ramazan Bereketi” etkinliği ile ilgili açıklama yapan Cansuyu Derneği Zonguldak Temsilcisi Samet Güngör etkinlikle ilgili şunları ifade etti.

“İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN ELLERİNDEN TUTTUK” 

“2005 yılında kurulan Cansuyu Derneği, kurulduğu günden bu yana, bağışçılarımızın emanetlerini Türkiye’de ve Dünyada ki Gerçek Muhtaçlara ulaştırmaya devam etmektedir. 2022 Ramazan Organizasyonu kapsamında, yardımlarının büyük çoğunluğunu Türkiye içine tahsis eden Cansuyu, yurt dışında ise Filistin, Arakan, Yemen gibi kriz bölgelerini önceleyerek dünyanın en fakir ülkelerine yardımlarınızı ulaştırmayı hedeflemektedir. Ramazan ayı tüm insanların yenilendiği mübarek bir aydır. Ramazan’ın fazileti ve ecri ile gerçek muhtaçlara destek olmak ve hep birlikte bu sevaptan nasibimizi almak yegâne muradımızdır. Siz kıymetli hemşerilerimizi bu vesile ile selamlar, Zonguldak içinde yaptığımız ve Ramazan ayında gerçekleştirmeye devam ettiğimiz çalışmalarımızda sizleri de yanımızda görmekten mutluluk duyuyoruz. Hep birlikte Zonguldak’taki ihtiyaç sahiplerinin ellerinden tuttuk.” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER