SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ŞEHİDİMİZİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADIK

ŞEHİDİMİZİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADIK
Bu haber 27 Nisan 2022 - 16:17 'de eklendi ve 154 views kez görüntülendi.

Pençe Kilit operasyonunda şehit düşen Zonguldaklı Piyade Er Doğukan Korkmaz son yolculuğuna gözyaşları arasında uğurlandı.

Şehidin cenazesi Ereğli Ömerli Mahallesi’ndeki baba ocağına getirildi, ardından da Bozhane Camii’nde kılınan öğle namazı ardından toprağa verildi.

Cenazeye; Milli Savunma Bakan Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu, Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, AK Parti Zonguldak milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, CHP Zonguldak Milletvekilleri Ünal Demirtaş, Deniz Yavuzyılmaz, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Kaymakamlar,  İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Cezmi Yalınkılıç, Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Karadeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Niyazi Uğur, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, askeri ve emniyet üst düzey müdür ve amirleri, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, Siyasi parti il ve ilçe başkanları, sivil toplum örgüt temsilcileri ile yüzlerce vatandaş katıldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER