SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

MİLLİ YOL PARTİSİ’NDEN HÜRDÜŞÜN’E ZİYARET

MİLLİ YOL PARTİSİ’NDEN HÜRDÜŞÜN’E ZİYARET
Bu haber 10 Mayıs 2022 - 16:56 'de eklendi ve 208 views kez görüntülendi.

Milli Yol Partisi Zonguldak İl Başkanı Cemal Demircioğlu, Merkez İlçe Başkanı Levent Bahadır, Genel İdari Kurulu üyesi Taner Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri Ferhat Avcı ve Ahmet Zaman HÜRDÜŞÜN Gazetesini ziyaret ettiler.

HÜRDÜŞÜN Gazetesi imtiyaz sahibi Lokman Gül ile sohbet eden Milli Yol Partisi İl Başkanı Demircioğlu, Yıldırım ve yöneticiler 12 Mayıs Perşembe günü(yarın) Saat 14.00’de Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Salonu’nda yapılacak kongreye davet ettiler.

Partisinin kuruluş amacı ve ilkeleri hakkında bilgi veren Demircioğlu; “Milli Yol Partisi gücünü milletten alan bir siyasi kuruluştur. Partimizin sahibi yüce Türk Milleti ve üyelerimizdir. Milli Yol Partisi her Türk vatandaşının hakkını hukukunu gözetmeyi, korumayı görev olarak kabul eder. Milli Yol Partisi Türkiye Cumhuriyeti Anayasası, siyasi partiler yasası ile ilgili mevzuat çerçevesinde kurulmuş ve siyasi faaliyette bulunan bir siyasi kuruluştur.

Partimiz 14 Aralık 2021’de kurulmuş olup Genel Başkanımız Remzi Çayır. Partimizin amblemi; Hilal içinde Yıldız taşıyan ‘Anka kuşu’ figürüdür. Altında ‘Milli Yol’ ibaresi vardır. Beyaz zemin üzerinde Kırmızı renklidir. Partimizin kısa adı ‘Milli Yol’dur.

Partimizin amacı; Milleti, ülkesi ve devleti ile bağımsızlığını ve bölünmez bütünlüğünü korumak, her hal ve şart altında savunmaktır.

Türk milletinin, Milli ve manevi değerleri ile kültürünü, tarihini, tarihi şahsiyetlerini ve medeniyetini bir bütün olarak görüp, büyük bir onurla sahip çıkmaktır.  Bütün vatandaşlarımızı Türkiye Cumhuriyeti çatısı altında onur ve haysiyetlerini yüceltmek bir ve beraber olarak insan haklarına saygılı faaliyette bulunmaktır.

Türkiye Cumhuriyeti devletini dünyada hak ettiği en üstün seviyeye çıkartmak, dünyada sevilen, saygı duyulan bir ülke haline getirmektir.

Vatandaşlarımızı birlik beraberlik ruhu ile huzurlu bir hayat tarzı için ekonomik faaliyetlerde bulunmak, adaletli bir gelir dağılımı sağlamak, kadınların ve gençlerin problemlerini çözüp ekonomik hayata katılımını sağlamaktır.

Milliyetçi ve vatansever bir bakış açısına sahip olup en değerli zenginliklerimiz olarak idrak ettiğimiz farklılıkları yüzünden vatandaşlarımızın kamplaştırılmasını, aşağılanmasını ayrı ve farklı kategorilerde tabii tutulmasını reddetmek.

Ülkemizin yer altı ve yer üstü kaynaklarına sahip çıkarak elde edilen imkanların adil ve eşit paylaşılmasını sağlamak.

Milli Yol davamız, şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun emanetine sahip çıkmak, onun Türk dünyası ile ilgili ülkülerini gerçekleştirmektir.

Bizler Zonguldak’ta Milli Yol Partisi olarak adalet, liyakat, süreli siyaset, iş, aş, üretim ve kalkınma ideali diyerek, Genel Başkanımız Remzi Çayır liderliğinde yola çıktık. Hiç kimseyi ayırmadan, bütün vatandaşlarımızı Milli Yol çatısı altına davet ediyoruz”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER