SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

SİYASET BAHANE, DOSTLUK ŞAHANE

SİYASET BAHANE, DOSTLUK ŞAHANE
Bu haber 10 Mayıs 2022 - 16:41 'de eklendi ve 314 views kez görüntülendi.

Geçmiş dönemlerin Anavatan Partisi döneminin güçlü siyasetçisi ve iş insanı Yusuf Yılmaz geçenlerde bir dostlarının Uzun Mehmet camisindeki cenazesinde, AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen ile bir araya geldiler.

Koyu sohbeti dikkatimizi çekti “acaba” dedik, “Yusuf Yılmaz’la milletvekili Zonguldak siyasetini mi? Yoksa AK Parti’deki son gelişmeleri mi konuşuyorlardı acaba” dedik.

Yusuf Yılmaz şunu bilmeli ki; boynuz kulağı geçer eski AK Parti il yöneticisi kardeşi iş insanı Ahmet Yılmaz siyaseti çok iyi öğrenmiş,  partideki eski kırgınlıkları bitirmek için Ramazan ayında Zonguldak’ta bir dizi toplantılar, yemekler de bulunmuş. Sonuçta siyaseti iyi öğrenmiş, doğrusunu da yapmış. 3 günlük dünyada mücadele olur kırgınlıklar baki değil, geçici olmalıdır diye Zonguldak’ta güzel şeylerin altına elini koymuştur bizde kendini kutlarız.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER