SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ÇOK GÜZEL RESİM SERGİSİ

ÇOK GÜZEL RESİM SERGİSİ
Bu haber 24 Mayıs 2022 - 18:20 'de eklendi ve 258 views kez görüntülendi.

Zonguldak Merkeze bağlı Karaman Beldesi’nde eğitim faaliyetini sürdüren, Karaman Çok Programlı Anadolu Lisesi Görsel Sanatlar Öğretmeni Şeyda Aktaş Dursun ve öğrencilerin hazırladıkları birbirinden güzel 52 eser Devlet Güzel Sanatlar Galerisi’nde sergileniyor.

Açılışa; Zonguldak Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, Memur-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kamuran Aşkar, Karaman Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Murat Karamık’ın yanı sıra öğretmenler ile öğrenciler katıldı.

Serginin açılış kurdelesini kesen Zonguldak Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan “Hayırlı olsun” temennisinde bulundu.

KARAMIK: ÖĞRENCİLERİMİZ ÇOK BAŞARILI

Taşımalı eğitim kapsamında bulunan Karaman Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladıkları birbirinden güzel eserleri Zonguldak halkı ile de buluşturmak amacı ile serginin Zonguldak merkezde açılmasını istediklerini belirten Karaman Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Murat Karamık; “Biz Karaman Çok Programlı Anadolu Lisesi olarak taşımalı eğitim yapan bir liseyiz. Burada bölgesel olarak bizim öğrencilerimiz kırsal kesimden geldiği için kendi yaptığı çalışmaları merkezde sergilemek istedik. Bir şekilde Zonguldak halkı ile buluşturmak istedik. Milli Eğitim camiasında da belli bir şekilde okulumuzdaki çalışmaları da buralarda göstermek istedik. Öğrencilerimiz çok başarılı bir şekilde sergimize katkıda bulundular. Başta Şeyda Aktaş Dursun hocamızla beraber resim çalışmalarımızı güzel bir şekilde burada sergileyip, öğrencilerimizin emeklerini göstermek istedik. Dezavantajlı bölgede olduğumuz için öğrenci çalışmalarımız biraz geri planda kalıyordu. Bunu biz merkeze taşıyarak, bir şekilde öğrencilerimizin çalışmalarını sürdürüyoruz.” dedi.

Karaman Çok Programlı Anadolu Lisesi Görsel Sanatlar Öğretmeni Şeyda Aktaş Dursun da; sergide çok sayıda akrilik, sulu boya, karakalem, pastel ve yağlı boya çalışmalarının sergilendiğini belirterek, çoğunluğu taşımalı eğitim kapsamındaki öğrencilerin eserlerinden oluşan ve kısıtlı imkanlara rağmen öğrencilerin güzel başarılara imza attıklarını ifade etti.

Karaman Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladıkları sergi 26 Mayıs tarihine kadar açık kalacak. 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER