SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

‘BİRİMİZ HEPİMİZ, HEPİMİZ BİRİMİZ İÇİN’

‘BİRİMİZ HEPİMİZ, HEPİMİZ BİRİMİZ İÇİN’
Bu haber 28 Haziran 2022 - 16:58 'de eklendi ve 127 views kez görüntülendi.

Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi ve Bülent Ecevit Üniversitesi(BEÜ) Tıp Fakültesi Dekanlığı işbirliğiyle 6 çocuk tekerlekli sandalyeye kavuştu.

Geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen; “Birimiz Hepimiz, Hepimiz Birimiz İçin” projesi kapsamında etkinlik tamamlandı.

Proje kapsamında Proje kapsamında, intern öğrencilerimiz, gönüllü eğitimcilerimiz ve öğrencilerinin katkılarıyla üretilen ürünlerin satışa sunulduğu sergiden elde edilen gelirle 6 engelli çocuğa tekerlekli sandalye temini yapıldı.

Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin proje ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi olarak gecen yılda gerçekleştirdiğimiz ve 5 adet çocuğumuza Tekerlekli Sandalye dağıtılan “Birimiz Hepimiz, Hepimiz Birimiz İçin” Projesi bu yılda Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığının desteğiyle, Tıp Fakültesi Tıbbi Farmakoloji Ana bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Emine Yılmaz Can’ın Tıp Fakültesi intern öğrencileri ile birlikte bu yıl ikincisini gerçekleştirdiği “Birimiz Hepimiz, Hepimiz Birimiz İçin” başlıklı proje 27 Haziran 2022 günü tamamlanmıştır.

Proje kapsamında, intern öğrencilerimiz, gönüllü eğitimcilerimiz ve öğrencilerinin katkılarıyla üretilen ürünlerin satışa sunulduğu sergiden elde edilen gelirle, Türkiye Sakatlar Derneği Başkanı Hüseyin Şirin aracılığıyla ulaşılan İlayda Gidiçi, Umut Buğra Dursun, Umut Can Çelebi, Hüdai Akan, Yavuz Selim Akan ve Belinay Ateş adlarındaki altı çocuğumuza tekerlekli sandalyeleri Tıp Fakültesi önünde Dekanımız ve hocalarımızın katılımıyla teslim edilmiştir.

Türkiye Sakatlar Derneği olarak Başta Prof.Dr.Emine Yılmaz olmak kaydıyla Tıp Fakültesi Dekanımız ve hocalarımızla  öğrencilerimize engelli camiası adına şükranlarımızı sunuyoruz.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER