SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

EMNİYET MÜDÜRÜ AKTAŞ, YAYAR’I KUTLADI

EMNİYET MÜDÜRÜ AKTAŞ, YAYAR’I KUTLADI
Bu haber 06 Temmuz 2022 - 18:15 'de eklendi ve 217 views kez görüntülendi.

Zonguldak İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Gökçebey’de geçtiğimiz hafta meydana gelen sel felaketinde gösterdiği büyük fedakarlıkla vatandaşların mağdur olmaması için gayret gösteren polis memuru Adem Yayar’ı başarısından dolayı kutladı.

İl Müdürü Aktaş, konu ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada; “Değerli Meslektaşım / Mümtaz Silah Arkadaşım Polis Memuru Adem YAYAR’ı 27. Haziran. 2022 günü Gökçebey ve Çaycuma İlçelerimizde aşırı yağışlar sonucunda meydana gelen sel afeti/su baskınları sırasında görevli bulunduğunuz Gökçebey İlçe Emniyet Amirliği sorumluluk alanında afete maruz kalan vatandaşlarımıza daha fazla mağduriyet yaşatmadan acil ve güvenli bir şekilde icra edilen tahliye operasyonunda arama/kurtarma ekiplerine cansiperane destek verip fedakâr ve cesur bir görev anlayışı sergilediniz. Mazisi şan ve şerefle dolu Türk Polis Teşkilatı’na yakışan bu asil davranışınızdan ötürü gönülden tebrik eder, bundan sonraki mesleki ve özel hayatınızda sağlık, başarı ve mutluluklar dilerim, Allah’a emanet olun…”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER