SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

BAKAN SOYLU VE BİLGİN’İ ZİYARET ETTİLER

BAKAN SOYLU VE BİLGİN’İ ZİYARET ETTİLER
Bu haber 26 Temmuz 2022 - 18:21 'de eklendi ve 166 views kez görüntülendi.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ve Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun önceki gün Ankara’ya gitti.

Ankara ziyaretinde; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ziyaret eden Alan, Bektaş ve Altun bir süre sohbet ettiler.

Samimi bir ortamda gerçekleştiği öğrenilen ziyaret sonrası Zonguldaklılara selam gönderdiğini belirten Alan;  “İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman SOYLU’yu Belediye Başkanlarımız ile birlikte ziyaret ederek, şehrimizde devam eden yatırımlarımız hususunda görüş alışverişinde bulunduk.

Sayın Bakanımızın Zonguldaklı hemşehrilerimize selamları var.”  

BAKAN BİLGİN’İ DE ZİYARET ETTİLER

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ve Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’i de ziyaret ettiler.

Bakan Bilgin ile bir süre sohbet eden Alan, Bektaş ve Altun belediyeleri ile ilgili bilgi alış verişinde bulundukları öğrenildi.

Sosyal medya hesabından ziyaretle ilgili paylaşımda bulunan Bektaş, “Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sn. Vedat BİLGİN’i ziyaret ettik.

Misafirperverliklerinden ötürü Sayın Bakanımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında muvaffakiyetler diliyorum.” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER