SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ZEKİ TOSUN İL BAŞKANLIĞI’NI BIRAKIYOR

ZEKİ TOSUN İL BAŞKANLIĞI’NI BIRAKIYOR
Bu haber 26 Temmuz 2022 - 11:53 'de eklendi ve 304 views kez görüntülendi.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun 3 dönemdir başarı ile yürüttüğü il başkanlığını bırakacağını açıklayacak.

AK Parti Genel Merkezi’nin Türkiye genelinde başlattığı “yeniden yapılanma” operasyonu kapsamında birçok vilayette yeniden yapılanma kapsamında İl Başkanı, Kadın Kolları ve Gençlik Kollarında görev değişiklikleri yapılacak.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun bugün saat 16.00’da AK Parti İlçe Başkanları, Saat 18.00’de ise İl yönetimi ile bir toplantı yaparak, Genel merkezin kararını bildirecek.

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun önceki gün AK Parti Genel Merkezi ile yaptığı görüşmenin ardından bu kararın alındığı öğrenildi.

AK Parti’nin Zonguldak kurucuları arasında yer alan Zeki Tosun, 2001 yılından bu tarafa il yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptı.

Bu süreçte; Yönetim Kurulu Sekreteri, Dış İlişkiler Başkanı, Yerel Yönetimler Sorumlusu, Seçim İşleri Sorumlusu ve Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı görevlerinde bulundu.

2015 Ocak ayında İl Başkanı olarak seçildi ve 3 dönemdir de İl Başkanı olarak görev yapıyor.

AK Parti Genel Merkezi’nin Türkiye genelinde başlattığı yeniden yapılanma çalışmaları kapsamında görevi bıraktığı öğrenilen Zeki Tosun’un milletvekili aday adayı olması beklenirken, Zeki Tosun’un bu istifasının ardından AK Parti Genel Merkezi’nden gelecek bir heyetin İl Başkanı olarak kimi atayacağı konusunu görüşecek.

Öğrenildiğine göre; Zeki Tosun’un istifasının ardından İl Başkanlığı için henüz isim belirlenemezken, ya yönetim kurulu içinden bir isim, ya da yeni bir isim başkanlığında ve yeni bir yönetimle 2023 genel seçimlerine hazırlanılacağı belirtiliyor.  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER