SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

3 ENGELLİ VATANDAŞ MUTLU OLDU

3 ENGELLİ VATANDAŞ MUTLU OLDU
Bu haber 29 Temmuz 2022 - 18:04 'de eklendi ve 224 views kez görüntülendi.

Türkiye Sakatlar Derneği Başkanı Hüseyin Şirin, Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Sabit Danış’ın bağışladığı 3 akülü sandalyelerin ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara dağıtımının yapıldığını söyledi.

Valilik Sosyal Yardımlaşma Vakfı’nın tespitleri ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara akülü sandalyelerin verildiğini belirten Şirin şunları ifade etti.

“Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi olarak Sayın Valimiz Mustafa Tutulmaz öncülüğünde ve Zonguldak Kömür spor Başkanımız Sabit Danış Beyin bağışladığı akülü sandalyeler Valilik Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Recep Civeleğin tespitleri ile belirlediği merkezde ikamet eden 3 Engelli kardeşimize Valilik önünde Sayın Valimizle beraber teslim törenine katıldık. Yönetim Kurulum ve engelli camiası olarak değerli Valimiz ve bağışçımız Zonguldak Kömürspor Kulüp başkanımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER